EGY SZEREPJÁTÉK STEPHENIE MEYER VILÁGÁBAN
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 • • SZABÁLYZAT .

Go down 
AuthorMessage
ALICE M. CULLEN
PIXIE./
avatar

Posts : 2
Join date : 2009-05-11
Location : DA CULLEN MAISON BITCHES

PostSubject: • • SZABÁLYZAT .   Mon May 11, 2009 3:11 pm

S z a b á l y z a t ,


  I. REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓNÉV

  Ez az, ami nem tűnik fontosnak és mégis az, mivel ebből derül ki, hogy elolvastad-e a szabályzatot és TÉNYLEG játszani szeretnél, avagy random beregisztráltál és soha többet nem fogsz felénk nézni. Igaz, regisztráláskor bármilyen nevet megadhatsz, de a legjobban annak örülünk, ha már rögtön a karaktered nevét pötyögöd be és nem harryfucker45-ként fogsz boldogítani minket chaten. Ha ez mégsem sikerül, akkor a PROFILodnál még mindig változtathatsz rajta. Hogyan is nézzen ki? KERESZTNÉV V. CSALÁDNÉV, azaz a karaktered keresztneve, a középső név kezdőbetűje és végül a családnév. Ugye nem nehéz? Ugye megérted, hogy ha ezek után is 24 óra múlva is kicsikatyi3 vagy, akkor töröljük a felhasználónevedet és újra kell regisztrálnod.

  II. SZEREPJÁTSZÁS

  Ha még nem jöttél volna rá, ez egy szerepjátékos fórum, azaz egy olyan hely, ahol egymás hozzászólásaira (HSZ) válaszolva irányítjuk az általunk kreált karaktereket. Hogy mi ebben a pláne? Próbáld ki, s meglátod! :) Mivel mi Alkonyat alapúak vagyunk, ezért az átlag embereken kívül, előfordulhatnak itt vámpírok és vérfarkasok, viszont tündéket, boszorkányokat vagy éppen kiscicákat nem szívesen látnánk a karik között!

  Természetesen az általános szerepjátékos szabályok a mi fórumunkon is érvényben vannak, azaz: nem irányíthatod más karakterét, nem cselekedhetsz olyat, amit a másik nem tud lereagálni (amire nem tud válaszolni) és a karaktered nem lehet tökéletes (mindenkinél szebb és jobb).

  A multizás megengedett (azaz lehet egyszerre több karaktered), de csak HÁROM. Ha szeretnél egy negyediket, akkor ahhoz engedélyt kell kérned egy admintól.

  Sajnos, nálunk is van egy megadott minimum reagmennyiség, mivel anélkül egy fórum sem tud igazán működni. Hogy mégis mit takar ez? Azt, hogy a reagod nem lehet kevesebb 8 sornál! Nem megerőltető ennyit írni, és válaszolni is könnyen lehet rá! Néha írhatsz ennél kevesebbet, de sohasem EGY SORT. Háromszor fogunk felszólítani, hogy szedd össze magad, de ha negyedszerre is csak egy, nyamvadt sorral szúrod ki a játszótársad szemét, akkor min. egy hétre ki leszel tiltva a fórumról. (Ha kezdő vagy, akkor kérlek jelezd nálunk, és megpróbálunk segíteni, hogy jobbak legyenek a reagjaid.)

  III. KÉPEK, AVATAROK

  Minden elfogadott karakternek rendelkezni kell egy 200×300-as avatarral, amin egy híres ember (színész, modell, énekes) van, s nem egy "saját magam rajzoltam" vagy épp "ő ül mellettem az iskolapadban" képpel. Ha kell, kérj nyugodtan segítséget a stafftól!

  IV. HIRDETÉS

  Chaten, aláírásban tilos más fórumokat hirdetni. Ha szeretnél bekerülni a társoldalaink közé, akkor írj PÜ-t (privát üzenetet), vagy emailt, esetleg jelezd a megfelelő topicban.


  V. OOC

  Tiszteld a játékostársaidat. Ha bunkó vagy, nagyzolós, akkor senki sem fog veled játszani, és azt te sem akarhatod. Ha problémád van valakivel, akkor azt ne chaten oldjátok meg, hanem OÜ-ben, esetleg MSN-en, és ha nagyon elmérgesedne a helyzet, akkor írjatok bátran az egyik adminisztrátornak, mielőtt meggyilkoljátok egymást a cybertérben.
Back to top Go down
View user profile http://alkonyat.board-directory.net
 
• • SZABÁLYZAT .
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ALKONYAT © :: TWILIGHT - EGY ÚJABB NAP VIRADT RÁNK :: - információs pult --
Jump to: